Welkom bij

Huisartsenpraktijk 't zand

Praktijknummer
0575 46 12 77

Email
huisartsenpraktijktzand@ezorg.nl

Huisartsen t Zand logo

Welkom bij huisartsenpraktijk 't Zand. Met ons deskundige en enthousiaste team van huisartsen, assistenten en praktijkondersteuners staan wij dagelijks voor u klaar. Daarnaast werken wij nauw samen met andere zorgverleners om u zo compleet mogelijke zorg te bieden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wist u u dat u veel zaken omtrent uw gezondheid zelf 24/7 online kunt regelen?

U kunt dit makkelijk doen via deze beveiligde website: Mijn Zorg Online. Ook zijn de online diensten van onze praktijk via een app beschikbaar: de Arts op Zak app. Zo kunt u nóg makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Benieuwd naar welke zaken u zelf online kunt regelen? Lees dan gauw verder!

Afspraken inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Zelfmetingen sturen

Wilt u bijvoorbeeld uw gewicht, bloeddruk of bloedsuiker waarden doorgeven aan uw zorgverlener? Dan kunt u online uw zelfmetingen bijhouden en versturen.

Corona-vragentest

De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona.

Arts op Zak app

De online diensten via de app gebruiken? Download de Arts op Zak app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Afspraak maken
Wij werken uitsluitend op afspraak. Elke werkdag tussen 08.00 en 12.00 uur kunt u de assistente bellen voor een afspraak.

Openingstijden
Werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

Overig contact
E-mail: huisartsenpraktijktzand@ezorg.nl

Zorg buiten onze openingstijden
Voor zorg buiten onze openingstijden kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de huisartsenpost.

Huisartsenpost Oude IJssel
Kruisbergseweg 27
7009 BL Doetinchem
Klik hier om rechtstreeks naar de website van deze huisartsenpost te gaan.

Gebruikt u thuisarts al?

Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over ziektes en gezondheid, vóór, tijdens en na het consult met uw zorgverlener.
Thuisarts.nl wil mensen stimuleren om bewuster om te gaan met hun gezondheid en wil hen beter in staat stellen daarin keuzes te maken. Thuisarts.nl is een initiatief van het NHG en is in samenwerking met de Nederlandse huisartsen ontwikkeld.

Kijk op de website voor betrouwbare informatie over uw gezondheid.

https://www.nhg.org/sites/default/files/content/nhg_org/images/logothuisarts.jpg

Direct regelen

Afspraak maken

Voor een afspraak reserveren wij 10 minuten. De assistente zal u vragen naar uw klacht en een afspraak met uw inplannen voor onze spreekuren.

Herhaalrecepten aanvragen

Herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag aanvragen via de receptenlijn. Daarvoor belt u ons centrale telefoonnummer.

Inschrijven als patiënt

Inschrijven bij huisartsenpraktijk 't Zand kan via het inschrijfformulier. Klik op de button om direct naar het formulier te gaan.

Informatie over Verklaringen

Wilt u meer weten over wilsverklaringen en/of medische verklaringen? Wij helpen u hier graag bij.

Over onze praktijk

Welkom bij huisartsenpraktijk 't Zand
Als huisartsen hebben wij ervoor gekozen om de huisartsenpraktijk te vernoemen naar het natuurgebied rondom Hengelo: ’t Zand. In de natuur kunnen mensen rust en ontspanning vinden. Contact met en verblijven in de natuur is een onderdeel zijn van een gezonde levenswijze. Met de keuze voor de naam ’t Zand’ willen wij bovendien een relatie leggen met de lokale rijkdom aan natuur en de lokale historie.

Over ons t Zand

Ons zorgaanbod

Assistentes huisartsen

Assistentes

Voor ondersteunde zorg als bloeddruk meten, uitstrijkjes en oren uitspuiten kunt u terecht op  het dagelijkse spreekuur van de assistente.

Ondersteuner huisartsen

SOH, Spreekuur Ondersteuner Huisarts

De SOH ondersteunt de huisarts. Onze praktijkassistente Helga is speciaal opgeleid en gediplomeerd om diverse aandoeningen en klachten zelfstandig en volgens een vastgesteld protocol te behandelen.

Praktijkondersteuner Somatiek

Praktijkondersteuning Somatiek

De praktijkondersteuner is speciaal opgeleid om patiënten met suikerziekte, longziekten en verhoogde kans op het krijgen van hart- of vaatziekten te begeleiden.

Praktijkondersteuner ggz

Praktijkondersteuner GGZ

Met psychische klachten kunt u terecht bij onze POH GGZ. Hij/zij begeleidt en behandelt u bij verschillende klachten waaronder stress / burnout / somberheid en angstklachten.

Verpleegkundig specialist

Verpleegkundig specialist

De verpleegkundig specialist oncologie en palliatieve zorg die met ons samenwerkt bezoekt patiënten aan huis die in de (voor)laatste levensfase verkeren.

Ouderenzorg

Ouderenzorg (POH)

In de praktijk besteden we extra aandacht aan kwetsbare ouderen. Hiervoor werken de huisartsen en de praktijkondersteuner ouderen zorg samen met  thuiszorgorganisaties en een specialist ouderengeneeskunde.

Laatste nieuws

Weten wat er speelt binnen ons gezondheidscentrum de huisartsenpraktijk? U vindt al het laatste nieuws op onze nieuwspagina.

Medische informatie

Op de onderstaande pagina's vindt u meer informatie die voor u en de zorgverlening van belang zijn.

logothuisarts

Thuisarts.nl

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl. De website Thuisarts.nl is gemaakt door Nederlandse huisartsen en geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

logo_volgjezorg_250x100

Landelijk Schakelpunt

In het geval van nood kan het van belang zijn dat zorgverleners u medische gegevens kunnen inzien. Hiervoor moet u toestemming geven. Dit doet u door u aan te melden bij het Landelijk Schakelpunt (LSP). Toestemming geef je op de website van Volg je zorg.

NPA Accreditatie

NPA accreditatie

Huisartsenpraktijk 't Zand is NPA gecertificeerd. Dit houdt in dat zij een NHG keurmerk hebben en continu werken aan kwaliteitsverbetering van de huisartsenzorg en bedrijfsvoering. Jaarlijks wordt de praktijk opnieuw bezocht en gecontroleerd op de kwaliteit van zorg. Dit betekent ook dat wij onze patiënten eens per drie jaar vragen deel te nemen aan een enquête om na te gaan welke zaken de patiënten als goed ervaren en welke zaken zij ter verbetering zien.