Welkom bij

Huisartsenpraktijk 't zand

Praktijknummer
0575 46 12 77

Spoed
0575 46 29 04

Email
huisartsenpraktijktzand@ezorg.nl

Praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen

De praktijk is op dit moment gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Gezinsleden van patiënten die al ingeschreven staan kunnen zich wél inschrijven. Neem hiervoor contact op met de assistente. Lees hier meer

Spoedzorg

Spoedgeval of direct zorg nodig?
Lees hier hoe u de juiste zorg kiest.

Huisartsen t Zand logo

Welkom bij huisartsenpraktijk 't Zand. Met ons deskundige en enthousiaste team van huisartsen, assistenten en praktijkondersteuners staan wij dagelijks voor u klaar. Daarnaast werken wij nauw samen met andere zorgverleners om u zo compleet mogelijke zorg te bieden.

Afspraak maken
Wij werken uitsluitend op afspraak. Elke werkdag tussen 08.00 en 12.00 uur kunt u de assistente bellen voor een afspraak.

Openingstijden
Werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

Overig contact
E-mail: huisartsenpraktijktzand@ezorg.nl

Zorg buiten onze openingstijden
Voor zorg buiten onze openingstijden kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de huisartsenpost.

Huisartsenpost Oude IJssel
Kruisbergseweg 27
7009 BL Doetinchem
Klik hier om rechtstreeks naar de website van deze huisartsenpost te gaan.

Regel gemakkelijk en snel uw zorg online

Uw zorg online

Veel van uw zorgzaken kunt u gemakkelijk zelf online regelen via Uw Zorg online. Zo kunt u online herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen, afspraken boeken en altijd uw medische gegevens inzien. Meer weten? Lees hier meer en maak een account aan

Thuisarts.nl

De website Thuisarts.nl is gemaakt door Nederlandse huisartsen en geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten. Heeft u medische klachten? Neem dan ook eens op Thuisarts.nl voor meer informatie. 

Direct regelen

Afspraak maken

Voor een afspraak reserveren wij 10 minuten. De assistente zal u vragen naar uw klacht en een afspraak met uw inplannen voor onze spreekuren.

Herhaalrecepten aanvragen

Herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag aanvragen via de receptenlijn. Daarvoor belt u ons centrale telefoonnummer.

Inschrijven als patiënt

Inschrijven bij huisartsenpraktijk 't Zand kan via het inschrijfformulier. Klik op de button om direct naar het formulier te gaan.

Informatie over Verklaringen

Wilt u meer weten over wilsverklaringen en/of medische verklaringen? Wij helpen u hier graag bij.

Over onze praktijk

Welkom bij huisartsenpraktijk 't Zand
Als huisartsen hebben wij ervoor gekozen om de huisartsenpraktijk te vernoemen naar het natuurgebied rondom Hengelo: ’t Zand. In de natuur kunnen mensen rust en ontspanning vinden. Contact met en verblijven in de natuur is een onderdeel zijn van een gezonde levenswijze. Met de keuze voor de naam ’t Zand’ willen wij bovendien een relatie leggen met de lokale rijkdom aan natuur en de lokale historie.

Over ons t Zand

Ons zorgaanbod

Assistentes huisartsen

Assistentes

Voor ondersteunde zorg als bloeddruk meten, uitstrijkjes en oren uitspuiten kunt u terecht op  het dagelijkse spreekuur van de assistente.

Ondersteuner huisartsen

SOH, Spreekuur Ondersteuner Huisarts

De SOH ondersteunt de huisarts. Onze praktijkassistente Helga is speciaal opgeleid en gediplomeerd om diverse aandoeningen en klachten zelfstandig en volgens een vastgesteld protocol te behandelen.

Praktijkondersteuner Somatiek

Praktijkondersteuning Somatiek

De praktijkondersteuner is speciaal opgeleid om patiënten met suikerziekte, longziekten en verhoogde kans op het krijgen van hart- of vaatziekten te begeleiden.

Praktijkondersteuner ggz

Praktijkondersteuner GGZ

Met psychische klachten kunt u terecht bij onze POH GGZ. Hij/zij begeleidt en behandelt u bij verschillende klachten waaronder stress / burnout / somberheid en angstklachten.

Verpleegkundig specialist

Verpleegkundig specialist

De verpleegkundig specialist oncologie en palliatieve zorg die met ons samenwerkt bezoekt patiënten aan huis die in de (voor)laatste levensfase verkeren.

Ouderenzorg

Ouderenzorg (POH)

In de praktijk besteden we extra aandacht aan kwetsbare ouderen. Hiervoor werken de huisartsen en de praktijkondersteuner ouderen zorg samen met  thuiszorgorganisaties en een specialist ouderengeneeskunde.

Laatste nieuws

Weten wat er speelt binnen ons gezondheidscentrum de huisartsenpraktijk? U vindt al het laatste nieuws op onze nieuwspagina.

Medische informatie

Op de onderstaande pagina's vindt u meer informatie die voor u en de zorgverlening van belang zijn.

Thuisarts.nl

Thuisarts.nl

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl. De website Thuisarts.nl is gemaakt door Nederlandse huisartsen en geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

logo_volgjezorg_250x100

Landelijk Schakelpunt

In het geval van nood kan het van belang zijn dat zorgverleners u medische gegevens kunnen inzien. Hiervoor moet u toestemming geven. Dit doet u door u aan te melden bij het Landelijk Schakelpunt (LSP). Toestemming geef je op de website van Volg je zorg.

NPA Accreditatie

NPA accreditatie

Huisartsenpraktijk 't Zand is NPA gecertificeerd. Dit houdt in dat zij een NHG keurmerk hebben en continu werken aan kwaliteitsverbetering van de huisartsenzorg en bedrijfsvoering. Jaarlijks wordt de praktijk opnieuw bezocht en gecontroleerd op de kwaliteit van zorg. Dit betekent ook dat wij onze patiënten eens per drie jaar vragen deel te nemen aan een enquête om na te gaan welke zaken de patiënten als goed ervaren en welke zaken zij ter verbetering zien.