Huisartsenzorg in Hengelo

De twee huisartsenpraktijken van Hengelo zijn gevestigd op de eerste verdieping van de Eik. Omdat we hechten aan persoonlijke en kleinschalige zorg voor onze patiënten hebben beide praktijken hun eigen team. Op de achtergrond hebben we een warme samenwerking. Wij bundelen onze krachten om de zorg te verbeteren en nieuwe ontwikkelingen toe te passen. Beide praktijken werken daarnaast ook samen met huisartsenpraktijk ter Horst in Keijenborg

Logo 't Zand

Praktijk 't Zand

Tel. 0575 - 46 12 77
Spoed. 0575 - 46 29 04

Het Raadhuis Hengelo

Praktijk Het Raadhuis

Tel. 0575 - 46 12 66
Spoed. 0575 - 46 30 10

Gezondheidscentrum De Eik logo

Gezondheidscentrum De Eik

Raadhuistraat 18
7255 BN Hengelo (Gld)

Corona update

In het gezondheidscentrum en de huisartsenpraktijken nemen wij maatregelen rondom het corona virus. Hiermee waarborgen wij uw gezondheid. Lees hierover meer op onze Corona-pagina.

Laatste nieuws

Medicijnen opnieuw uitgeven? Veiligheid gaat voor alles

07 september 2023

Medicijnen die je niet meer nodig hebt, breng je terug naar de apotheek. In theorie…

Lees verder

Vakantie tussen de middag sluiting

23 juni 2023

Apotheek Hengelo is vanaf 1 juli tot en met 31 augustus tussen de middag van…

Lees verder

Zo kiest u de juiste zorg

29 mei 2023

Veel patiënten bellen in geval van ‘spoed’ direct met de huisartsenpost, terwijl dit niet altijd…

Lees verder

Medische informatie

Op de onderstaande pagina's vindt u meer informatie die voor u en de zorgverlening van belang zijn.

Thuisarts.nl

Thuisarts.nl

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl. De website Thuisarts.nl is gemaakt door Nederlandse huisartsen en geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

logo_volgjezorg_250x100

Landelijk Schakelpunt

In het geval van nood kan het van belang zijn dat zorgverleners u medische gegevens kunnen inzien. Hiervoor moet u toestemming geven. Dit doet u door u aan te melden bij het Landelijk Schakelpunt (LSP). Toestemming geef je op de website van Volg je zorg.

NPA accreditatie

NPA Accreditatie

De huisartsenpraktijken 't Zand en Het Raadhuis zijn NPA gecertificeerd. Dit houdt in dat zij een NHG keurmerk hebben en continu werken aan kwaliteitsverbetering van de huisartsenzorg en bedrijfsvoering. Jaarlijks worden de praktijken opnieuw bezocht en gecontroleerd op de kwaliteit van zorg. Dit betekent ook dat wij onze patiënten eens per drie jaar vragen deel te nemen aan een enquête om na te gaan welke zaken de patiënten als goed ervaren en welke zaken zij ter verbetering zien.