Welkom bij

Huidtherapie Hengelo

Logo_Huidtherapie-Hengelo_300x200

Welkom bij Huidtherapie Hengelo. Huidtherapie Hengelo heeft een breed en afwisselend werkveld. U kunt bij ons terecht voor medische zorg (zoals acne, littekens en lymfoedeem) en cosmetische zorg (zoals huidverbetering, laseren van overbeharing, pigment, roodheid/vaatjes). Bekijk het filmpje.

Afspraak maken
Een behandeling vindt plaats op afspraak. Hiervoor kun je het contactformulier gebruiken, mailen of bellen.

Aanwezigheid
Op maandag werken wij vanuit Gezondheidscentrum De Eik. De overige dagen werken wij op onze vestiging in Ulft. In gezamenlijke overleg kunnen we bekijken of er mogelijkheden zijn om op andere dagen af te spreken.

Vergoedingen
Huidtherapie Hengelo is vrij toegankelijk maar van enkele zorgverzekeraars hebben we een verwijzing nodig van uw huisarts of medische specialist. Check ook uw zorgpolis.

Direct regelen

Contactformulier

Maak eenvoudig een afspraak of stel je vraag via ons contactformulier.

Telefonische afspraak

Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Gebruik bij voorkeur ons contactformulier.

Ons zorgaanbod

Acnetherapie

Acnetherapie

Acne is een vervelende chronische aandoening. De behandeling van acne is erop gericht om de huidconditie in balans te brengen.

Steunkousen aanmeten

Aanmeten steunkousen

Steunkousen, therapeutische elastische kousen bij zwangerschap, staand of zittend beroep of voor een behandeling (spataderen, trombose, vermoeide benen en oedeem).

Taping nazorg borstkanker

Nazorg borstkanker

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van huidproblemen door oncologische behandelingen (operatie, chemokuur, bestraling) bij vrouwen met borstkanker.

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie

Verminderen pijnklachten en omvangtoename bij vochtproblemen zoals lymfoedeem (na een operatie, wondroos of kanker), veneus oedeem of lipoedeem.

Lasertherapie IPL

Laser- en lichttherapie

Behandeling van overmatige haargroei, pigmentvlekken, huidverjonging, tatoeage verwijderen, roodheid, huidoneffenheden, bloedblaasjes, vaatjes gelaat (couperose), kleine haarvaatjes benen (berkentakjes), wijnvlek en gesprongen adertjes.

Littekenmassage huidtherapie Hengelo

Littekenbehandeling

We kunnen diverse littekens behandelen zoals brandwonden, littekens door acne, verkleefde littekens en littekens door een operatie. Behandeling d.m.v. litteken/bindweefselmassage, taping, laser- en lichttherapie of micro-needling.

Huidverbetering

Huidverbetering

We kunnen de huid op verschillende manieren verbeteren en het huidverouderingsproces vertragen. We werken met verschillende chemische peelings, laser- en lichttherapie, microdermabrasie en micro-needling (dermapen).

Curretage

Verwijderen goedaardige huidoneffenheden

Huidoneffenheden zoals: fibromen/ steelwratjes, ouderdomswratten, talgklierhyperplasie, Xanthelasma en syringiomen worden door ons verwijderd met een cautheerpen of spotaway (hoogfrequentie stroom).

Over ons

Wij zijn huidtherapeute Monica Rougoor en Marlot Bouwmeester en zijn erg gemotiveerd en enthousiast om kwalitatief goede en vakkundige zorg te leveren. Dit doen we door open te staan voor de nieuwste ideeën/technologieën en volgen veel na en bijscholingen.

We willen mensen helpen om zich zowel van binnen als van buiten goed te voelen. Persoonlijke benadering staat bij ons bovenaan en wij vinden het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Hierdoor is onze praktijk laagdrempelig.

Team huidtherapie hengelo

Kwaliteit

Kwaliteit Huidherapie-Hengelo

De huidtherapeuten die werkzaam zijn bij Huidtherapie Hengelo zijn allen HBO-afgestudeerd Huidtherapeut. Ook zijn zij lid van de NVH, Nederlandse Vereniging voor Huidtherapie en staan geregistreerd in het KP (Kwaliteitsregister Paramedici).

Daarnaast wordt hun kwaliteit van zorg getoetst middels een patiëntervaringsonderzoek door het kwaliteitsbureau Qualizorg.