Welkom bij

Vita Vivace coaching

& massagetherapie

Logo Vita Vivace

Welkom bij Vita Vivace Coaching & Massagetherapie. Ik combineer coaching met lichaamsgerichte therapie waardoor ook het psychologische/ agogische aspect aan de orde komt. 

Afspraak maken
Een behandeling en/of coaching consult vindt plaats op afspraak. Neem telefonisch of per mail contact op of vul het contactformulier in.

Aanwezigheid
De praktijk is dagelijks geopend. Aanwezigheid in het GZC De Eik is alleen op afspraak. Indien gewenst is ook behandeling op de praktijk in 't Spalhuus (Spalstraat 16) mogelijk.

Tarieven
Voor coaching en massagetherapie zijn behandelingen van een half uur tot een uur mogelijk. Op deze pagina vindt u de verschillende tarieven.

Direct regelen

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun u dagelijks telefonisch of per mail contact opnemen.

Contactformulier

Voor een afspraak, meer informatie of overige vragen kunt u ons formulier invullen.

Mijn specialisaties

Coaching Vita Vivace

Coaching

Als psychosociaal coach help ik cliënten die niet lekker in hun vel zitten, een burn-out hebben, ontevreden of somber zijn? Ook biedt ik hulp bij andere psychosociale problematiek, waarbij het om levensproblemen gaat.

Massagetherapie Vita Vivace

Massagetherapie

Deze massage is gericht op de geestelijke ontspanning, het verminderen van stress, chronische pijn en spanning in het lichaam.

Sportmassage Vita Vivace

Sportmassage

Sportmassage geeft verbetering van de spieren en onderhoudt daarmee lichaam en geest.

Blessurepreventie Vita Vivace

Blessurepreventie

Blessurepreventie is alleen voor gediplomeerde sportmasseurs, er wordt dan dieper ingegaan op overbelasting en door onder andere functieonderzoek.

Over Vita Vivace

Mijn naam is Boudewijn Wolbert, eigenaar van Vita Vivace. Vanaf 2006 heb ik mij gespecialiseerd in Sportmassage, Manuele Lymfedrainage en Blessure preventie. Gaandeweg heb ik mijzelf verder ontwikkeld als psychosociaal werkende en coach. Tijdens de behandelingen die ik geef merk ik dat dit een positief effect heeft op de cliënt. Bij lichaamsgerichte therapie krijg je anders contact met mensen, waardoor ook het psychologische/agogische aspect aan de orde komt.

Naast de werkzaamheden in de praktijk ben ik werkzaam als agogisch medewerker bij het COA (Centraal Orgaan Asielzoekers). Momenteel volg ik ook een opleiding tot acupuncturist, die ik in 2022 hoop af te sluiten.

Boudewijn_foto_200x300

Certificeringen

NGS logo

Ik ben gecertificeerd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Dit is de leden-, branche- en examenorganisatie van en voor alle sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs in Nederland. De NGS accrediteert opleidingen en opleiders op basis van de hoogste kwaliteitseisen.