Welkom bij

Nona verloskundigen

Praktijknummer
0314 330 589

Hoofdadres
Groenestraat 1, Doetinchem

Logo Nona verloskundigen

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Blij, spannend, ongeloof, verrast, wonder, kracht.. wauw! Je kunt bij ons terecht voor je zwangerschapscontroles, echo's, 1 op 1 zorg, Centering Pregnancy, de bevalling, de kraambedcontroles en anticonceptie.

Elke woensdag houden wij spreekuur op De Eik. Maak een afspraak om op het spreekuur langs te komen.

24/7 bereikbaarheid
Wij zijn 24 uur per dag open voor spoedgevallen.

Spreekuur
Elke woensdagmiddag houden wij spreekuur op De Eik.

Het praktijkgebied van Nona bestaat uit Doetinchem én alle dorpen eromheen. Wij werken in de praktijk met twee teams. Wanneer je in Hengelo, Keijenborg, Velswijk, Veldhoek of Varssel woont, ontvang je zorg van het roze team.

Direct regelen

Afspraak maken

Maak een afspraak voor ons spreekuur op De Eik. Je kunt elke woensdag bij ons terecht in het gezondheidscentrum.

Aanmelden

Op zoek naar een verloskundige? Meld je dan aan bij Nona! Wij staan je in deze bijzondere periode bij van begin tot eind.

Ons zorgaanbod

Geboorteplan Nona Verloskundigen

Geboorteplan

Een geboorteplan is bedoeld om ons te laten weten wat je tijdens de bevalling belangrijk vindt. Lees hier meer over ons geboorteplan.

Echo Nona Verloskundigen

Echo's

Je krijgt standaard drie echo's aangeboden in onze praktijk: een vroege echo, een termijnecho en een liggingsecho. Lees hier meer over onze echo's.

Centered pregnancy Nona Verloskundigen

Centering pregnancy

Centering Pregnancy is een programma dat de medische controles en alle informatie rondom zwangerschap, de bevalling en de eerste babytijd combineert. Meer informatie over centering pregnancy.

NIPT test Nona Verloskundigen

NIPT / combinatie test

Vroeg in de zwangerschap kan het ongeboren kind onderzocht worden op een aantal afwijkingen, namelijk op down-, edwards- en patausyndroom. Meer informatie over de NIPT / combinatie test

Bloedonderzoek Nona Verloskundigen

Bloedonderzoek

Aan het begin van de zwangerschap laten we bloedonderzoek uitvoeren. Bij de intake geven we je een labformulier mee voor een bloedonderzoek. Meer informatie over bloedonderzoek.

Checklist Nona Verloskundigen

Bevalling checklist

Gebruik onze checklist voor zowel een thuis- als poliklinische bevalling. Daarmee weet je zeker dat je niks vergeten bent! Bekijk hier onze checklist.