Welkom bij SigniVita

Ergotherapie en Re-integratie

Logo Signivita Ergotherapie en Re-integratie

Welkom bij SigniVita Ergotherapie en Re-integratie. De praktijk levert ergotherapie voor (jong) volwassenen en ouderen. Daarnaast biedt de praktijk re-integratie ondersteuning en advies voor zowel werknemers als werkgevers.

Afspraak maken
Indien u een afspraak wilt maken kunt u gebruik maken van ons digitale aanmeldformulier. Of u kunt bellen met het praktijknummer.

Openingstijden

Maandag: 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 08.00 - 17.00 uur
Woensdag: 08.00 - 17.00 uur
Donderdag: 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.00 - 17.00 uur

Direct toegankelijk
U kunt bij de praktijk terecht  met en zonder verwijsbrief van een arts. In beide gevallen worden uw kosten gedekt vanuit de basisverzekering. Twijfelt u of ergotherapie iets voor u is? Bel gerust voor informatie of overleg.

Direct regelen

Telefonische afspraak

Voor het maken van een afspraak kun u dagelijks telefonisch contact opnemen.

Contactformulier

Voor het maken van een afspraak kunt u ook gebruik maken van ons digitale aanmeldformulier.

Ons zorgaanbod

Uw dagelijkse activiteiten vormen voor ons het uitgangspunt van de ergotherapie. Wij bezoeken thuis of op uw werkplek, maar u kunt bij ons op de praktijk komen. Ook zorg op afstand is mogelijk waarbij wij gebruik maken van beveiligd beeldbellen.

Signivita favicon

chronische aandoeningen

Wilt u uw dagelijkse activiteiten naar tevredenheid kunnen uitvoeren? Wij ondersteunen u met advies en oefening van bijvoorbeeld huishoudelijke activiteiten, persoonlijke verzorging, hobby’s of het onderhouden van sociale contacten.

Signivita favicon

Voor ouderen

Wilt u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig blijven wonen en functioneren? Of bent u een mantelzorger? Wij ondersteunen zowel de oudere als de mantelzorger in het oefenen van vaardigheden en bieden advies bij en instructie in het gebruik van hulpmiddelen aan aanpassingen.

Signivita favicon

chronische pijn & vermoeidheid

Wij helpen u inzicht te krijgen in gewoonte- en denkpatronen in het dagelijks functioneren en anders te leren omgaan met uw beschikbare energie. Het herkennen van uw grenzen en het bewust uw activiteiten plannen kan daarbij helpen.

Signivita favicon

overprikkelingsklachten

Ondervindt u problemen bij het verwerken van prikkels? Het ASITT-protocol geeft u inzicht hoe deze prikkelverwerking bij u verloopt. Wij leren u met sensorische prikkels omgaan in plaats van deze te vermijden of te verminderen.

Signivita favicon

Weer aan het Werk

Wilt u weer terugkeren in uw eigen werk en kunt u ondersteuning gebruiken om dit voor u zelf goed aan te pakken? Met een goede balans tussen werk en privé? Wij maken gebruik van de methode ‘Weer aan het Werk’ om u daarbij te ondersteunen.

Over ons

Ellen Lammers en Manou Woerts zijn de ergotherapeuten werkzaam voor de praktijk. Samen zijn ze eigenaar van de praktijk

Ellen is naast ergotherapeut ook re-integratieprofessional en ASITT-therapeut. Haar aandachtsgebieden zijn Volwassenen met Chronische aandoeningen, Belasting Belastbaarheidsvragen, Arbeidsproblematiek en Sensorische overprikkelingsklachten.

Manou is ergotherapeut werkzaam en heeft als aandachtsgebied Ouderen, mobiliteitsvragen en valpreventie. Ze is ook gespecialiseerd ParkinsonNet ergotherapeut.

Ergotherapeuten
Ellen Lammers (rechts)
Manou Woerts (links)

Ergotherapeuten Ellen en Manou

Vergoedingen

Vergoedingen Ergotherapie Lammers

Ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering. Er wordt 10 uur op jaarbasis vergoed vanuit deze basisverzekering. Ergotherapie valt onder het wettelijk vastgestelde eigen risico. Een aantal aanvullende verzekeringen vergoedt meer uren ergotherapie. Dit kunt u zelf nagaan in uw polisvoorwaarden.

SigniVita Ergotherapie en Re-integratie heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract. Hebt u vragen hierover dan kunt u altijd contact hierover opnemen met de praktijk of uw zorgverzekeraar.