Welkom bij

Sensire voeding en dieet

Direct nummer
0900 343 84 35

Algemeen nummer
0900 88 56

Adres
Raadhuisstraat 18 Hengelo (Gld)

Logo Sensire

Zo vanzelfsprekend als eten gewoonlijk is, zo bijzonder wordt het als u uw eetpatroon moet aanpassen, bijvoorbeeld bij ziekte of voor uw gewicht. De diëtist helpt u de voeding te kiezen die het best bij u past, met oog voor wat u lekker vindt.

Meer informatie of afspraak
Wilt u meer informatie, of wilt u een afspraak maken met de diëtist? U kunt ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur rechtstreeks bereiken via 0900 343 84 35 of op dieetenvoeding@sensire.nl.

Maandag t/m vrijdag
De beschikbare openingstijden wordt telefonische besproken bij het maken van de afspraak.

De diëtist is vrij toegankelijk, dus zonder verwijzing van uw huisarts. Soms kan de diëtist u om een verwijzing vragen voor de medische gegevens.

Direct regelen

Afspraak maken

Maak direct telefonisch een afspraak met een van onze diëtisten. Wij helpen u graag bij al uw vragen over gezonde voeding en leefstijl.

Folder Voeding en dieet

Meer weten over voedings- en dieetadvies bij Sensire? Download onze folder voor een compleet overzicht.

Ons zorgaanbod

Image-skew-bottom_150x150-doctor

Persoonlijk advies

In het eerste gesprek met de diëtist bespreekt u uw wensen en doelen. De diëtist geeft u vervolgens een persoonlijk voedingsadvies mee, afgestemd op uw situatie.

Image-skew-bottom_150x150-doctor

Diëtetiek bij kinderen

Goede voeding bevat alle belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor de groei en ontwikkeling. Onze kinderdiëtisten zijn gespecialiseerd in de voeding van kinderen tot 18 jaar.

Image-skew-bottom_150x150-doctor

Leefstijl aanpassingen

Hoe maak ik gezonde keuzes? Wat moet ik veranderen in mijn voeding? Hoe krijg ik een gezond gewicht? Welk dieet werkt voor mij? Onze specialisten helpen u graag met vragen over voeding en hoe u hiermee omgaat.

Image-skew-bottom_150x150-doctor

Voeding bij chronische ziekten

Bij chronische ziekten als COPD, diabetes en darm- of hartklachten kan een dieetaanpassing verstandig of noodzakelijk zijn. Wij helpen u hier graag bij.