Welkom bij

Kroeze Psychologie & Systeemtherapie

logo 1NP

Welkom bij Kroeze Psychologie & Systeemtherapie. Wij bieden hulp bij psychische klachten binnen zowel de basis als specialistische GGZ. Onze praktijk is onderdeel van Stichting 1NP, waardoor u verzekerd bent van kwalitatieve zorg die past bij uw situatie.

Afspraak maken
Na verwijzing door de huisarts kunt u voor aanmelding telefonisch contact opnemen met psycholoog Antoinette Kroeze. Zij legt u dan uit hoe u zich kan aanmelden. Indien u uw naam en telefoonnummer achterlaat op de voicemail wordt u teruggebeld.

Openingstijden
Wij werken op afspraak. Na schriftelijke verwijzing van uw huisarts kunt u een afspraak maken voor basis of specialistische GGZ.

Zorg op afstand
Op indicatie en in overleg met u is het mogelijk huisbezoeken af te spreken of gebruik te maken van beveiligd beeldbellen en e-health modules.

Direct regelen

Afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak en na verwijzing van uw huisarts.

Stichting 1NP

Kroeze Psychologie & Systeemtherapie is aangesloten bij Stichting 1NP, een van de grootste aanbieders binnen de GGZ.

Ons zorgaanbod

Kroeze Psychologie

Hulp bij Psychische klachten

Hulp bij o.a. angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblemen, psychotrauma en overbelastingsklachten.

Kroeze Psychologie

Cognitieve Gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie leert u om anders tegen problematische situaties aan te kijken en hier anders mee om te gaan.

Kroeze Psychologie

Schematherapie

Schematherapie helpt de oorsprong van gedragspatronen te doorgronden en te veranderen.

Kroeze Psychologie

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, wordt toegepast bij mensen die last blijven houden van traumatische ervaringen.

Kroeze Psychologie

Systeemtherapie

Bij systeemtherapie worden naasten (partner, kinderen, familie) betrokken bij de behandeling en is er aandacht voor de onderlinge interacties.

Kroeze Psychologie

ACT

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) leert cliënten flexibel om te gaan met problemen, waardoor zij meer ruimte hebben om te investeren in dingen die zij echt belangrijk vinden.

Kroeze Psychologie

Chronische basis ggz

Vanuit de aansluiting bij 1NP is het mogelijk chronische basis GGZ aan te bieden als cliënten al meerdere behandelingen in de GGZ achter de rug hebben.

Over ons

Ons motto is ‘persoonlijk en dichtbij’. Wij werken niet in zorgprogramma’s, maar houden ons wel aan belangrijke kwaliteitsvereisten. Het komt wel eens voor dat in het begin of gaandeweg het behandeltraject blijkt dat u voor hulp beter elders terecht kan. Dan zullen we met u meedenken waar u het beste terecht kunt. Onze teamleden beschikken over goede (bij-)scholing en een ruime werkervaring. Ze werken graag samen met u als cliënt, en indien gewenst ook de mensen uit uw omgeving, alsook met andere zorgprofessionals. We zien Gezondheidscentrum De Eijk als een waardevolle ontmoetingsplek waar laagdrempelig samengewerkt kan worden door betrokken en deskundige mensen. Onze hulp is zo kort als het kan en zo lang als het moet.

 

Zorgverleners
Antoinette Kroeze - GZ-psycholoog en Systeemtherapeut NVRG (BIG-nr. 09019121225)

Anita Knipping - Maatschappelijk Werkende met GGZ-differentiatie

Antoinette Kroeze
Anita Krnipping

Over stichting 1np

Boom-image-skew_600x338

Binnen Stichting 1NP werken psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, vaktherapeuten (zoals maatschappelijk werkenden, of psychomotore therapeuten) en verpleegkundig specialisten intensief samen en bewaken ze samen de kwaliteit van de zorgverlening. Mevrouw Kroeze zal u hierover informeren. Gewoonlijk houdt u dezelfde (regie-)behandelaar. Som kan het zijn dat u voor enkele gesprekken of gerichte oefeningen, nadat u daarvoor uitdrukkelijk om toestemming is gevraagd, hulp krijgt van een medebehandelaar.